Bezig met laden...
33%
visibility

Hete rook: de basis voor low & slow barbecue

Heet roken is een traditie die bij ons, in Noordwest-Europa, vooral met vis wordt geassocieerd: denk aan gerookte zalm en makreel....

34,95

23,50

30%
visibility

Hete vuren; grillen & koken op houtskool & briketten

Barbecuen is al lang niet meer alleen iets voor in de zomer. En nog beter: dure hardware is niet per se nodig om te genieten van een mail...

24,95

17,50

33%
visibility

Smokey Goodness: No Worries BBQ

In ‘Smokey Goodness No Worries BBQ’ van Jord Althuizen ontdek je de laid-back Aussie approach tot barbecueën. Voor wie op zoek is naar...

29,99

19,99

31%
visibility

Vegetarische BBQ: 125 originele gerechten voor bbq en grill

'Wil je echt goed leren barbecueën? Koop dan Vegatarische BBQ van Steven Raichlen. Prachtboek, een goed idee, geen vlees verbranden maar...

17,99

12,50